Sponsoren

+ Asio Otus Bijzondere Projecten
+ Atalante scheepsbenodigdheden & Bunkerstation bv
+ Karsten Tenten
+ Unloop B.V.
+ Smitsmetaal
+ Oranje Buiten
+ Thalassa Boat & Yacht Service

 

Toelichting sponsoring

Op het Oostereiland in Hoorn is het Centrum Varend Erfgoed gevestigd. In de museumhaven, van dit centrum, ligt de Zuiderzeebotter MK 63. Dit oude vissersschip wordt door een ploeg enthousiaste vrijwilligers in topconditie gehouden. Er worden wekelijks zeiltochten mee gemaakt.

Om in de exploitatiekosten te voorzien wordt regelmatig met betalende gasten gevaren. Daarnaast zoeken wij de samenwerking met lokale/regionale bedrijven. Een samenwerking in de vorm van een sponsorovereenkomst kan voor een bedrijf interessant zijn. We bieden diverse sponsorpakketten aan, waarbij al met een laag bedrag kan worden gestart. Bedrijvensponsoren bieden wij aan om kosteloos één of meerdere vaartochten te maken met ons schip. Hierbij stellen wij een professionele bemanning ter beschikking. Denk hierbij aan een (mid)dag zeilen op het Markermeer met relaties/klanten, een uitje voor je managementteam of gewoon een mooie zeiltocht met familie of vrienden. Maar ook een eenmalige of periodieke donatie is van harte welkom. Giften aan een Culturele ANBI mogen door bedrijven worden afgetrokken van de winst met een verhoging van 50%. Je ziet, ook belastingtechnisch kan dit interessant zijn.

Bedrijvensponsor worden van de MK 63 heeft meerdere voordelen, zowel voor de sponsor als voor onze stichting. Als ondernemer lever je een bijdrage om dit varend monument© voor Hoorn te behouden en krijg je recht op vaartochten op dit prachtige stuk cultureel erfgoed. Uiteraard vermelden wij de namen van onze sponsoren op de website en in onze nieuwsbrieven.

Mocht je interesse zijn gewekt, neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina op deze website.

Overzicht sponsorpakketten:

Bronzen sponsor € 375

3x per jaar de nieuwsbrief
Vermelding op onze website
Eén dagdeel varen met de MK 63 eens per jaar
Of één dag varen met de MK 63 eens in de 2 jaar

Zilveren Sponsor € 750

3x per jaar de nieuwsbrief
Vermelding op onze website
Eén dag varen met de MK 63 eens per jaar

Gouden sponsor € 1.500

3x per jaar de nieuwsbrief
Vermelding op onze website
Twee dagen per jaar varen met de MK 63

Translate »