Recensies

4 gedachten over “Recensies”

 1. Op 10 september 2017 voer ik met mijn (jarige) zoon en mijn partner een uurtje bij Hoorn op de MK63. Het woei voldoende en het prachtige schip liep tot wel ruim 6 knopen. Een schitterende ervaring leverde dit zeilen op een authentieke botter op. De toelichting van schipper Dorleijn en de bemanningsleden vormde de spreekwoordelijke kers op de taart. Dit is echt een uitstapje dat iedereen aangeraden kan worden: het varen op dit authentieke zeilende vissersschip van meer dan honderd jaar is een echte aanrader!

 2. Op 4 juni werden we hartelijk welkom geheten door Peter Dorleijn, de schipper, en Jan Bleijendaal met zijn vrouw Tineke. Het was een redelijke stabiele wind 4 Bft uit het westen. Er stonden kleine kopjes op het water. De tocht was een cadeau voor mijn 65e jaar.
  Aan boord mochten we helpen waar we konden. Peter en Jan hielden alles met één oog goed in de gaten en gaven tips en aanwijzingen. Mijn vrouw en twee dochters, zoon en schoonzoon waren ook van de partij. Met zo’n waardevol schip ervaren hoe bedrijfszeker dit in de vorige eeuw heeft gevoeld.
  Zeil hijsen in de haven, direct buiten de fok erbij en op weg naar Edam. Mijn zoon, Jan en Peter hebben aan het roer gestaan.
  Na het overstag gaan was ik de roerganger. Ik had 30 jaar ervaring op een sloep en een braniekruiser en nu een drascombe. Het ging me goed af.
  Mijn vrouw zei na afloop dat ik daar de hele terugweg met een enorme glimlach heb gestaan. Wat een erfgoed, wat een cadeau. Jan B en Peter D. dank voor het gestelde vertrouwen.
  Ik kan het iedereen aanbevelen.

 3. De boottocht van gisteren was een zeer groot succes!!!!
  Mijn familie en ikzelf hebben zeer genoten van de leuke tocht.
  Het weer werkte natuurlijk ook heel erg mee. Mooier kon het niet. Zon, een zacht windje , een prachtige skyline van Hoorn.
  Iedereen had veel waardering voor de aardige schippers en hun inzet voor jullie Stichting.
  En wat een mooie en goed onderhouden boten!
  Heel hartelijk dank namens iedereen!!!!
  Veel succes met jullie activiteiten.
  En voor u dank voor de prettige en zorgvuldige behandeling van onze aanvraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.